ストゥドゥニツカ博士講演会「バリストカルディオグラフィー」

Speaker: Prof. Filip Studnicka (Hradec Kralove University)
Title: Applied ballistocardiography

Date & Time: Oct 18 (Wed) 2017, 11:30 AM
Place: B108, Kami Campus, Kochi University of Technology

Abstract: The lecture will focus on results which can be obtained by measuring micromovements of human body. Mathematical methods are applied to ballistocardiographic signal and the results are compared with measurement using classical medical instruments. This method is completely noninvasive and unobtrusive and various medical fields will be presented where it can help with      better understanding of processes inside human body.